Leven in balans

Praktijk Voor Voetreflexologie, Stoelmassage En Coaching

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage voor hoofd, nek, schouder, rug, heupen, armen en handen in een speciaal daarvoor ontworpen comfortabele ergonomische stoel. De stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven en daardoor kunt u uw kleding gewoon aanhouden.

Stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse massagetraditie waarbij  de behandeling van drukpunten (shiatsu) het zelfherstellende vermogen van het lichaam activeert en energiebanen worden hersteld.

Met behulp van drukpuntmassagetechnieken wordt de opgebouwde spanning in de nek, schouders, rug, armen en hoofd los gemasseerd. Stoelmassage stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof wordt bevorderd, terwijl tegelijkertijd de afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd.  Een  stoelmassage duurt ongeveer 30 minuten en ontspant en geeft nieuwe energie. Behalve dat stoelmassage problemen door stress kan verzachten, heeft het ook een preventieve werking.

Desgewenst kan de stoelmassage in regio Waterland ook thuis worden gegeven. Hiervoor wordt wel een bedrag aan reiskosten berekend.

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN

Steeds vaker bieden bedrijven aan hun werknemers een periodieke stoelmassage aan. Vooral voor medewerkers die langdurig in dezelfde houding zitten , zoals administratief of  beeldschermwerk, is een stoelmassage een effectief middel om lichamelijke klachten te voorkomen of te verhelpen. 

De stoelmasseur kan overbelasting in een vroegtijdig stadium signaleren en hier extra aandacht aan besteden. In korte tijd voelen medewerkers zich fitter en wordt het concentratievermogen verbeterd. Stoelmassage draagt door deze aanpak bij aan het terugdringen van het ziekteverzuim.

Naast de fysieke argumenten wordt stoelmassage ook als een waardering van de werkgever gezien, hetgeen een positief effect heeft op de arbeidsbeleving/motivatie van medewerkers.

Graag een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met mij op.

“Leven in balans” is als beroepslid aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de voetreflexbehandeling van BER-beroepsleden.
www.ber-voetreflexologie.nl